Marinke van Rijn

Marinke-van-RijnMarinke is in 2008 afgestudeerd aan de Saxion Hogeschool in Enschede en werkt sindsdien als fysiotherapeut. Vanaf 2013 is Marinke bij GoFysio werkzaam.

Marinke heeft ervaring in het begeleiden van diabetespatiënten en zij is aangesloten bij het Landelijke ClaudicatioNet voor het begeleiden van patiënten met perifeer vaatlijden. Zij zet haar ervaring in bij het werken met verschillende doelgroepen:

“Omdat ik veel werk met patiënten met chronische aandoeningen, heb ik cursussen gevolgd op het gebied van leefstijlinterventie en motiverende gespreksvoering. Binnen GoFysio houd ik mij voornamelijk bezig met het opstarten van beweeggroepen, waaronder COPD, artrose en diabetes.”

Visie

Het aantal mensen met een chronische aandoening wordt steeds groter. Fysiotherapie zet in op preventie, zodat klachten ten gevolge van een aandoening kunnen worden voorkomen of beperkt.

Om op de juiste manier om te gaan met klachten is vaak gedragsverandering nodig. Waar de een juist meer moet bewegen, moet een ander leren doseren. Bij deze gedragsverandering kun je als fysiotherapeut een grote rol spelen. Ik ben ervan overtuigd dat de ongemotiveerde patiënt niet bestaat en dat je met de juiste benadering iedereen ondersteuning kunt bieden.

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.