Annelotte van ’t Land

Kinderfysiotherapeut

Gofysio Teamlid

Annelotte van ’t Land

Mijn naam is Annelotte van ’t Land, ik heb de bachelor Fysiotherapie in 2017 afgerond.  Daarna de bachelor kinderfysiotherapie. Sinds 2022 ben ik werkzaam bij Gofysio en Kidsense. Ik behandel kinderen tussen de 0-18 jaar met diverse klachten. Ik heb een aantal jaren op kinderdagcentra gewerkt voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand en Ernstig Meervoudig Beperking (EMB). Met deze kinderen en hun omgeving kijken wat er nodig is om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen vind ik een leuke puzzel.

Ik ben ook geschoold in de sensorische informatieverwerking van kinderen. Wat ik een mooie toevoeging van de opleiding kinderfysiotherapie vind. Als kinderen moeite hebben met bewegen of meekomen in het dagelijks leven, zoals op school of tijdens sport, kan het zijn dat de informatieverwerking vanuit de zintuigen hierbij een rol speelt. Ik zoek graag met het kind en zijn omgeving uit of dit aan de hand is en hoe hier het beste mee om te gaan.

In mijn vrije tijd ben ik vaak op pad op mijn racefiets en in de winter ben ik te vinden op het ijs. Dit doe ik het liefst met vrienden, familie en de schaatsvereniging.

Vriendelijke Groet,

Annelotte