Welke therapie bij rugklachten

Wil jij antwoord op de vraag: welke therapie heb ik nodig bij rugklachten? GoFysio helpt je hier graag bij verder. Ons team van ervaren specialisten weten precies hoe ze jouw klacht op de juiste manier moeten behandelen. Elke therapeut heeft bij ons zijn of haar eigen specialisme. Hierdoor is er altijd een fysiotherapeut die jou de juiste behandeling kan aanbieden. Maak een afspraak zodat we de klacht kunnen onderzoeken en hier een goed behandelplan voor kunnen opstellen. Wij zorgen er voor dat jij je zo snel mogelijk weer de oude voelt!

RugFysio Nieuwegein
Medical taping bij rugklachten

Welke therapie bij rugklachten | GoFysio staat voor je klaar

Bij GoFysio krijg je de best mogelijke behandeling op het gebied van rugpijn. Zowel bij kortdurende (acute-) als aanhoudende (chronische-) rugpijn ben je bij GoFysio aan het juiste adres. Wij hanteren hiervoor verschillende behandelmethoden zoals manuele therapie, Dry Needling, Massage en of oefentherapie.

Ongeveer 20% van de mensen krijgt jaarlijks te maken met rugklachten. Deze kunnen je flink belemmeren in het dagelijks leven, wat natuurlijk erg vervelend is. Een goede behandeling is noodzakelijk om je weer zo snel mogelijk de oude te voelen. Je kunt dit met een gerust hart overlaten aan de specialisten van GoFysio. Zij stellen na het beoordelen van je klacht een persoonlijk behandelplan op en helpen je hier doorheen.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via het formulier op de website, per mail, telefonisch of via WhatsApp. Daarnaast is het ook mogelijk om langs te komen op één van onze inloopspreekuren. Je kunt dan gratis en vrijblijvend je klacht laten onderzoeken, waarna de therapeut je een passend advies geeft. Op de website vind je een overzicht van wanneer je waar terecht kunt. GoFysio helpt je verder!

Rugklachten behandeling
Rugfysio

Afspraak inplannen

Afspraak inplannen

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak inplannen
Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden