Sportfysiotherapie Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar sportfysiotherapie in Alphen aan de Rijn? Dan ben je bij GoFysio365 op de juiste plek. Voor al je lichamelijke klachten kun je bij ons terecht, of het nu om klachten gaat die ontstaan zijn door sport of een hele andere oorzaak.  Onze ervaren therapeuten staan voor je klaar en helpen je met een behandeling, revalidatie en training.

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in.

Maak een afspraak

Sportfysiotherapie op maat

Onze therapeuten in Alphen aan den Rijn zijn gespecialiseerd in het behandelen van sporters. Omdat iedere therapeut zich heeft gespecialiseerd in een bepaald gebied, krijg je altijd de behandeling die het best bij jouw klacht en jouw situatie past. Onze therapeuten zijn zelf ook actieve sporters, hierdoor weten zij goed wat nodig is om blessurevrij terug te keren op wedstrijdniveau.

Sportfysiotherapie
Sportfysio

Bij welke klachten biedt sportfysiotherapie uitkomst?

In onze praktijk in Alphen aan den Rijn behandelen we vooral klachten die komen door balsporten, zoals korfbal, volleybal en handbal. De meest voorkomende klachten hierbij zijn: schouder-, pols-, elleboog- maar ook nek- en rugklachten. Bekijk het overzicht met klachten voor meer informatie over de behandeling van jouw specifieke klacht.

Kom langs bij fysiopraktijk GoFysio in Alphen aan den Rijn

Plan eenvoudig online jouw afspraak bij ons in. Heb je nog vragen? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Dat kan via het formulier op de website, per mail, telefonisch of via WhatsApp. We komen zo snel mogelijk bij je terug! Daarnaast hebben we verschillende inloopspreekuren, waar je zonder afspraak langs kunt komen. Onze therapeuten kunnen je klacht dan direct bekijken en een advies geven. GoFysio staat voor je klaar!

Maak een afspraak
Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij GoFysio365 in Alphen aan den Rijn!

Afspraak inplannen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Meer informatie

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Inloopspreekuur

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.

Zorgverzekeringen