Specialisaties

Rugpijn behandeling

Ben je op zoek naar een fysio voor een rugpijn behandeling? Dan zit je goed bij GoFysio! Doordat wij al meer dan 12 jaar ervaring en kennis hebben kunnen opbouwen met onze praktijk, kunnen wij je de hoogste kwaliteit zorg aanbieden. Ook voor rugklachten kun je bij ons terecht. Onze specialisten staan voor je klaar om een behandelplan op te stellen, waarbij je zo goed mogelijk zal worden begeleid.

Wil je een afspraak maken voor een intake? Neem dan hier contact met ons op.

RugFysio Nieuwegein
RugFysio Nieuwegein

Rugpijn behandeling door GoFysio

Om je van jouw rugklachten af te helpen, worden verschillende behandelingen beschikbaar gesteld. Dit zijn onder andere Dry Neelding, manuele therapie, oefentherapie en massage. Rugklachten kunnen klein beginnen en uitgroeien tot iets chronisch. Het is daarom belangrijk dat je jezelf op tijd laat behandelen. Een beginnende rugklacht kan al ontstaan door bijvoorbeeld zwaar tillen of een verkeerde houding. Wees er daarom altijd bewust van dat je op de juiste manier beweegt. Bij GoFysio wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld, maar wij hebben ook een speciaal ontwikkeld programma voor rugklachten. Deze is opgesteld vanuit een wetenschappelijk onderzoek en duurt 12 tot 18 weken. Hierbij zul je 3 keer per week oefeningen moeten gaan doen waarbij je jouw rug versoepelt en versterkt. Ook leer je hierbij hoe je beter om kunt gaan met rugklachten.

De intake

Als je een afspraak hebt gemaakt voor een intake gesprek bij GoFysio, zullen al jouw klachten worden doorgenomen. Hierbij wordt er ook gevraagd naar jouw beperkingen die hierdoor zijn ontstaan. Verder zullen er een paar testen worden gedaan en een lichamelijk onderzoek. Hiermee kan de therapeut een volledig beeld creëren, waarmee een behandelplan kan worden opgesteld. Het behandelplan zal met je worden doorgenomen, zodat je precies weet wat je staat te wachten.

Neem contact op

Als je je wilt opgeven voor een rugpijn behandeling, kun je contact met ons opnemen. Samen kijken wij naar een behandelplan dat bij je past en pakken we de klachten aan!

Rugklachten behandeling
Rugfysio

Afspraak inplannen

Afspraak inplannen

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.