Rugklachten fysiotherapie

Heb je rugklachten en ben je op zoek naar goede fysiotherapie? Dan moet je bij GoFysio zijn. Wij hebben inmiddels meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 20 praktijken met ruim 50 medewerkers. Elke therapeut heeft bij ons zijn of haar eigen specialisatie, waardoor we je altijd op de juiste manier kunnen behandelen. Wij streven er altijd naar om jou zo snel mogelijk van je klachten af te helpen en je weer de oude te laten voelen.

Maak direct een afspraak via de website zodat we je klacht kunnen onderzoeken!

RugFysio Nieuwegein
RugFysio Nieuwegein

Rugklachten fysiotherapie | GoFysio helpt je verder

Jaarlijks krijgt ongeveer 20% van de bevolking te maken met rugklachten, dit kan zeer uiteenlopende oorzaken hebben zoals een verkeerde beweging, zwaar tillen, in of uit de auto stappen, enz. Daarnaast kan rugpijn er voor zorgen dat je veel pijn hebt en dat je misschien even niet kan werken of sporten. Dit kan zeer vervelend zijn, maar met de juiste behandeling, oefeningen en adviezen helpen wij je snel weer op de been.

Het rugteam bestaat uit fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in- en daarnaast veel ervaring hebben met het behandelen van mensen met rugpijn. Zij werken met elkaar samen zodat ze de best mogelijke behandeling kunnen geven bij rugpijn. Ook zorgen we voor de preventie van rugklachten door verschillende trainingen en voorlichtingsprogramma’s.

Heb je vragen? Laat het ons weten!

Bij vragen staan we uiteraard voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via het formulier op de website, per mail, telefonisch of via WhatsApp. We komen hier dan zo snel mogelijk bij je op terug. GoFysio staat voor je klaar!

Rugklachten behandeling
Rugfysio

Afspraak inplannen

Afspraak inplannen

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.