Specialisaties

Rug klachten Utrecht

Ben je op zoek naar een praktijk waar je je rug klachten kunt laten behandelen in Utrecht? Dan ben je bij GoFysio zeker aan het juiste adres! Onze therapeuten hebben ieder hun eigen specialisme, waardoor je jouw klacht altijd op de juiste manier kunnen behandelen. Bij GoFysio krijg je de best mogelijke behandeling op het gebied van rugpijn. Zowel bij kortdurende (acute-) als aanhoudende (chronische-) rugpijn ben je bij GoFysio aan het juiste adres.

Maak direct een afspraak via de website zodat we je klacht kunnen onderzoeken!

RugFysio Nieuwegein
Medical taping bij rugklachten

Rug klachten Utrecht | GoFysio staat voor je klaar

1 op de 5 mensen krijgt jaarlijks te maken met rugklachten. Dit kan komen door bijvoorbeeld verkeerde bewegingen, te zwaar tillen of een verkeerde houding. Soms gaan deze klachten vanzelf weer over, maar het kan ook voor komen dat er meer voor nodig is dan alleen rust. Dit kan zeer vervelend zijn, maar met de juiste behandeling, oefeningen en adviezen helpen wij je snel weer op de been.

Ons team bestaat uit therapeuten die gespecialiseerd zijn in rugpijn. Daarnaast hebben zij ook heel veel ervaring met het behandelen hiervan. Zo kunnen wij altijd de beste behandeling voor jouw klacht garanderen. Onze therapeuten werken met elkaar samen om zo de best mogelijke behandeling te kunnen geven. Ook zorgen we voor de preventie van rugklachten door verschillende trainingen en voorlichtingsprogramma’s.

Kom met ons in contact!

Bij vragen staan we uiteraard voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via de mail, WhatsApp, telefonisch of via het contactformulier. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een afspraak in te plannen via de website, zodat we je klacht zo snel mogelijk kunnen onderzoeken en hier een goed behandelplan voor kunnen opstellen.

Rugklachten behandeling
Rugfysio

Afspraak inplannen

Afspraak inplannen

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.