Specialisaties

Rug behandeling Utrecht

Ben je op zoek naar iemand die een goede rug behandeling in Utrecht kan geven? GoFysio staat graag voor je klaar! Wij hebben inmiddels meer dan 20 praktijken in de regio Utrecht, Amsterdam, Nieuwegein en Alphen aan den Rijn. Hierdoor zit er altijd een praktijk bij je in de buurt! Neem contact met ons op of maak direct online een afspraak zodat we je klacht zo snel mogelijk kunnen onderzoeken.

RugFysio Nieuwegein
Medical taping bij rugklachten

Rug behandeling Utrecht | GoFysio helpt je verder

Ongeveer 20% van de mensen krijg jaarlijks te maken met rugklachten. In de meeste gevallen gaat dit na een tijdje weer over, maar soms is er meer nodig dan wat rust om de klachten te verhelpen. Dit kan erg vervelend zijn en je behoorlijk belemmeren in het dagelijks leven. Met de juiste behandeling en adviezen zorgen wij er voor dat je snel weer op de been bent.

Het rugteam bestaat uit fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in- en daarnaast veel ervaring hebben met het behandelen van mensen met rugpijn. Zij werken met elkaar samen zodat ze de best mogelijke behandeling kunnen geven bij rugpijn. Ook zorgen we voor de preventie van rugklachten door verschillende trainingen en voorlichtingsprogramma’s. De rug- therapeuten zijn specialist geworden door onder andere hun samenwerking, ervaring, scholing en het behandelen van zeer veel mensen met rugpijn. Jaarlijks worden bij GoFysio meer dan 5000 mensen met rugpijn behandeld!

Maak direct een afspraak

Wil je jouw rugklachten door ons laten onderzoeken om zo een passend behandelplan te kunnen krijgen? Plan dan direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt. Wij staan voor je klaar en zorgen er voor dat jij weer zonder klachten verder kunt.

Rugklachten behandeling
Rugfysio

Afspraak inplannen

Afspraak inplannen

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.