Specialisaties

Pijn in onderrug Amsterdam

Heb je pijn in je onderrug en ben je op zoek naar iemand die je hier bij kan helpen in Amsterdam? Dan ben je bij GoFysio zeker aan het juiste adres! Onze therapeuten hebben ieder hun eigen specialisatie en weten als geen ander hoe ze jouw klachten op de juiste manier moeten verhelpen. Het rugteam bestaat uit fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in- en daarnaast veel ervaring hebben met het behandelen van mensen met rugpijn. Zij werken met elkaar samen zodat ze de best mogelijke behandeling kunnen geven bij rugpijn. Ook zorgen we voor de preventie van rugklachten door verschillende trainingen en voorlichtingsprogramma’s.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

RugFysio Nieuwegein
Medical taping bij rugklachten

Pijn in onderrug Amsterdam | GoFysio staat voor je klaar

GoFysio heeft een speciaal programma ontwikkeld voor aanhoudende rugklachten, wat bovendien volledig gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek. Dit is een programma van 12 tot 18 weken dat zich richt op rugklachten die langer aanhouden dan 4 weken. Ten eerste ga je hierbij 3 keer per week oefeningen doen die gericht zijn op het versterken en soepeler maken van de rug. Ten tweede versterk je niet alleen je rug, maar je leert ook beter omgaan met rugklachten. Bovendien leer je beter bewegen en krijg je inzicht in alle factoren die van invloed zijn op je rugpijn.

Kortom, welke klachten je ook hebt aan je rug, ons gespecialiseerde team staat voor je klaar om je verder te helpen. Maak direct een afspraak om langs te komen!

Contact

Heb je vragen of wil je graag meer weten over onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar! Contact opnemen kan via het formulier op de website, per mail, via WhatsApp of telefonisch. Tot ziens bij GoFysio!

Rugklachten behandeling
Rugfysio

Afspraak inplannen

Afspraak inplannen

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak inplannen
Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden