Specialisaties

Lage rugklachten Utrecht

Heb je lage rugklachten en ben je op zoek naar een praktijk in Utrecht die je hierbij kan helpen? Dan ben je bij GoFysio zeker aan het juiste adres! Ons team van specialisten staat klaar om er samen met jou voor te zorgen dat jij je zo snel mogelijk weer de oude voelt. We hebben inmiddels meer dan 12 jaar ervaring en ruim 20 vestigingen, dus er zit altijd een vestiging bij jou in de buurt?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

RugFysio Nieuwegein
Medical taping bij rugklachten

Lage rugklachten Utrecht | GoFysio staat voor je klaar

GoFysio heeft een speciaal programma ontwikkeld voor aanhoudende rugklachten, wat bovendien volledig gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek. Dit is een programma van 12 tot 18 weken dat zich richt op rugklachten die langer aanhouden dan 4 weken. Ten eerste ga je hierbij 3 keer per week oefeningen doen die gericht zijn op het versterken en soepeler maken van de rug. Ten tweede versterk je niet alleen je rug, maar je leert ook beter omgaan met rugklachten.

Bij GoFysio krijg je de best mogelijke behandeling op het gebied van rugpijn. Zowel bij kortdurende (acute-) als aanhoudende (chronische-) rugpijn ben je bij GoFysio aan het juiste adres. Wij hanteren hiervoor verschillende behandelmethoden zoals manuele therapie, Dry Needling, Massage en of oefentherapie.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar en helpen je verder. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een afspraak bij ons in te plannen, zodat we je klacht zo snel mogelijk kunnen onderzoeken. Tot ziens bij GoFysio!

Rugklachten behandeling
Rugfysio

Afspraak inplannen

Afspraak inplannen

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.