Specialisaties

Fysiotherapie rugklachten

Heb je fysiotherapie voor je rugklachten nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. GoFysio behandelt allerlei soorten klachten, waaronder ook rugklachten. Onze specialisten staan voor je klaar en zorgen er voor dat jij de zorg krijgt die je nodig hebt. Of het nu gaat om chronische klachten of een blessure, wij hebben alle kennis in huis om jou zo snel mogelijk weer de beste versie van jezelf te laten zijn.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

RugFysio Nieuwegein
RugFysio Nieuwegein

Fysiotherapie voor je rugklachten laten verhelpen door GoFysio

Er zijn verschillende (chronische) klachten waardoor je een acuut problemen kunt ondervinden in het dagelijks leven. Tijdens de intake bespreekt de therapeut van GoFysio de klachten en vormt een behandelplan om met een effectieve aanpak de klacht uit de weg te gaan. GoFysio bestaat al meer dan 12 jaar en heeft inmiddels meer dan 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam & Alphen aan den Rijn. Bij GoFysio werken ruim 50 medewerkers.  Dit hebben we bereikt door het bieden van de hoogste kwaliteit zorg, uitstekende service en een prettige klantvriendelijkheid.

Tijdens één van onze inloopspreekuren ben je vrij om naar binnen te lopen en jouw klacht te laten zien. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Onze therapeuten bekijken jouw situatie kort en grondig en stellen vervolgens een advies voor je op. Zo weet je snel waar je aan toe bent, zonder dat je eerst een afspraak in hoeft te plannen.

Heb je vragen? Laat het ons weten!

Bij vragen staan we natuurlijk graag voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via WhatsApp, het formulier op de website of telefonisch. Ook is het mogelijk om via de website een afspraak bij ons in te plannen, zodat we je klacht kunnen beoordelen. GoFysio staat voor je klaar!

Rugklachten behandeling
Rugfysio

Afspraak inplannen

Afspraak inplannen

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.