Specialisaties

Fysiotherapie rug

Heb je veel rugklachten en wil je graag fysiotherapie voor je rug? Neem dan eens contact op met GoFysio! Bij ons kun je er verzekerd van zijn dat je wordt behandeld met de hoogste kwaliteit zorg. Ons bedrijf bestaat al meer dan 12 jaar, waarin wij veel kennis en ervaring hebben kunnen opdoen. Doordat wij verschillende therapeuten hebben, die elk gespecialiseerd zijn op hun eigen gebied, kunnen wij je met verschillende klachten helpen.

Mocht je een overzicht willen zien van de klachten waarmee wij je kunnen helpen, dan kun je deze hier bekijken.

RugFysio Nieuwegein
RugFysio Nieuwegein

Fysiotherapie voor je rug nodig? Bij GoFysio helpen wij je graag

Voor de best mogelijke behandeling op het gebied van rugpijn, zit je goed bij GoFyso. Met onze behandelingen kunnen wij zowel kortdurende als aanhoudende rugpijn klachten behandelen. Hierbij kunnen wij verschillende behandelingen bieden, zoals massage, oefentherapie of Dry Neelding. Rugklachten kunnen al voor komen, doordat je bijvoorbeeld zwaar tilt of verkeerd beweegt. Het is daarom belangrijk dat je de juiste houding weet aan te houden. Hierbij helpen wij je graag. Bij ons rugteam, werken verschillende therapeuten vaak samen om je de beste zorg te bieden.

Dry Neelding behandeling

Bij een Dry Neelding behandeling, wordt er gewerkt met een dunne naald. Hiermee kunnen de pijnlijke verhardingen in de spieren worden behandeld. De behandeling kan niet vaker dan 1 keer per week worden uitgevoerd, maar geeft wel al resultaat na 2-3 behandelingen. Dry Neelding kan worden toegepast op elke plek waarbij triggerpoints en spierspanning voorkomen.

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over onze fysiotherapie voor je rug, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ook kun je natuurlijk een afspraak maken voor een intake gesprek. Wij hopen je snel te kunnen ontvangen bij GoFysio!

Rugklachten behandeling
Rugfysio

Afspraak inplannen

Afspraak inplannen

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.