Informatie

GoFysio Nieuwegein (Archimedesbaan)
Archimedesbaan 2
Nieuwegein 3439 ME
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysiotherapie Nieuwegein

Voor iedere aandoening een specialist

Ben je op zoek naar fysiotherapie Nieuwegein? Dan ben je bij GoFysio aan het juiste adres. Wij hebben verschillende vestigingen, waaronder een praktijk aan de Archimedesbaan in Nieuwegein. Hier kun je niet alleen terecht voor fysiotherapie, maar ook voor manuele therapie, sportfysiotherapie en bekkenfysiotherapie. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in Neurologische fysiotherapie en revalidatie.

Bereikbaarheid Fysiotherapie Nieuwegein

De praktijk is uitstekend bereikbaar vanuit Nieuwegein Centrum, Galecop, maar ook vanaf de A2 en de A27 is de praktijk uitstekend te bereiken. Het is gelegen aan de rand van industrieterrein Plettenburg en goed zichtbaar als je aankomt. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein inclusief enkele ‘minder validen’ parkeerplaatsen.

Modernste praktijk van Nederland: Fysio Nieuwegein

GoFysio Nieuwegein is een van de modernste praktijken van Nederland. Naast behandeling en revalidatie is er heel veel aandacht voor preventie. Daarnaast maken wij bij veel behandelingen gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van zorg. Wij bieden bijvoorbeeld hoogwaardige echografie voor beeldvormend onderzoek, Shockwavetherapie, PNE en Flywheel training. Ten slotte zijn onze programma’s gebaseerd op de meest recente wetenschappelijk onderzoeken.

Wetenschappelijke aanpak bij rugklachten

Bij GoFysio maken we gebruik van Rug & Fit, dit is een oefenprogramma in groepsverband voor mensen met aanhoudende rugpijn. Dit programma is volledig gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, dit programma is effectief op de korte en lange termijn. Rug & Fit is slechts een van de behandelmogelijkheden bij Fysio Nieuwegein.

Wil je een afspraak maken? Dat kan eenvoudig via onze website!

Fysiotherapie Nieuwegein | Specialist in Neurorevalidatie

In Nieuwegein hebben we bijzonder veel ervaring met fysiotherapie op het gebied van Neurologie zoals CVA, Dwarslaesie, Parkinson en MS. Daarnaast beschikken we over speciale oefenapparatuur voor neurologische patienten. Hierbij kun je denken aan een C-Mill (speciale loopband) en een Motomed voor arm en beentraining. Ook bijzonder is onze shockwavetherapie dat gebruikt wordt om spasticiteit te verhelpen. Kortom, ook voor neurologische aandoeningen kun je uitstekend terecht bij onze fysiotherapeuten in Nieuwegein.

Fysiotherapie Nieuwegein als Plus Praktijk

Sinds 2011 hebben we de status: PLUS praktijk. Hiermee behoren wij tot de beste praktijken van Nederland. Er gelden hiervoor namelijk strenge eigen, zo worden we bijvoorbeeld meerdere keren per jaar extern geauditeerd en vinden er continue verbeteringen plaats. Alle fysiotherapeuten volgen scholingen en nemen deel aan gesprekken met andere praktijken om de kwaliteit van het vak te verbeteren. Dit zorgt voor een klantbeoordeling van boven de 9! Dit wordt beoordeeld door extern en onafhankelijke organisatie QDNA.

Door een intake bij ons in te plannen bespreek je samen met de fysiotherapeut de klachten. Aan de hand hiervan wordt er een behandelplan opgesteld waardoor jij zo snel mogelijk van de klachten af bent. Fysiotherapie Nieuwegein is voor jou beschikbaar.

Neem contact op!

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar wat GoFysio voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kun je direct via de website een afspraak inplannen, zodat we zo snel mogelijk kunnen beginnen met het behandelen van je klachten.