Informatie

GoFysio Vleuten (Desto)
Componistenlaan 1
Vleuten 3451 SX
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio De Meern (Veldhuizen)
Molenpolder 108
De Meern 3453 NZ
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Utrecht (Terwijde)
Musicallaan 151
Utrecht 3543 EC
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysiotherapie in Vleuten

Ben je op zoek naar fysiotherapie in Vleuten? GoFysio staat voor je klaar! We hebben verschillende praktijken, ook in de regio van Vleuten waardoor je altijd in de buurt bij ons terecht kunt. De therapeuten van GoFysio hebben ieder hun eigen specialisme, waardoor we altijd de beste zorg kunnen garanderen aan onze patiënten. Daarnaast volgen de specialisten continue scholingen en voeren zij gesprekken met andere praktijken en collega’s om zo de kwaliteit van het vak te kunnen blijven verbeteren. Dit zien wij ook terug in onze klantbeoordeling van boven de 8,9!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Fysiotherapie De Meern Veldhuizen
GoFysio Terwijde

Fysiotherapie in Vleuten | GoFysio helpt je verder

Sinds 2011 heeft GoFysio de status PLUS praktijk, deze status wordt alleen gegeven aan de beste praktijken van Nederland. Hiervoor gelden strenge eisen, zo wordt GoFysio meerdere keren per jaar extern geauditeerd, vinden er continue verbeter processen plaats en worden onze resultaten door een externe organisatie beoordeeld.

Je kunt voor veel verschillende klachten bij ons terecht. Onze therapeuten werken in verschillende kenniscentra, waardoor je voor elke specifieke klacht bij een specialist op dat gebied terecht kunt. Onze kenniscentra zijn:

  • Rug & Bekken
  • Knie, Onderbeen & Voet
  • Nek, Schouder, Arm
  • Hoofdpijn & Duizeligheid
  • Begeleiding bij Kanker
  • Neurologie

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook kunt je uiteraard altijd een afspraak inplannen online. Dit kan telefonisch, via WhatsApp of via het formulier op de website. Wij staan graag voor je klaar, zodat jij je snel weer de beste versie van jezelf zult voelen!

Fysiotherapie Leidsche Rijn
Fysiotherapie Leidsche Rijn