Informatie

GoFysio Nieuwegein (Constructieweg)
Constructieweg 2a
Nieuwegein 3433 NN
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Nieuwegein (Archimedesbaan)
Archimedesbaan 2
Nieuwegein 3439 ME
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Nieuwegein (SV Geinoord)
Parkhout 1
Nieuwegein 3432 NE
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysiotherapie in Nieuwegein

Als je op zoek bent naar fysiotherapie in Nieuwegein dan staat GoFysio voor je klaar! Wij hebben verschillende praktijken, waaronder praktijken in Nieuwegein. Voor fysiotherapie heb je geen verwijzing van de huisarts nodig, maar je kunt direct bij ons terecht. Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt waar we je verder kunnen helpen. Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan, waaronder arbeidsfysiotherapie, kaakfysiotherapie, kinderfysiotherapie en nog veel meer. Al onze therapeuten hebben hun eigen specialisatie waardoor ze jou op de beste manier kunnen helpen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Fysiotherapie in Nieuwegein | GoFysio helpt je verder

Er zijn verschillende (chronische) klachten waardoor je een acuut problemen kunt ondervinden in het dagelijks leven. Tijdens de intake bespreekt de therapeut van GoFysio de klachten en vormt een behandelplan om met een effectieve aanpak de klacht uit de weg te gaan of te verminderen. Dit is hoe het van A tot Z in zijn werk gaat:

Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek met je in. Er wordt een inventarisatie gemaakt van de klachten en we bespreken welke beperkingen hier uit voortkomen. Doormiddel van een gesprek in combinatie met een onderzoek en verschillende testen kunnen we de situatie in kaart brengen. Deze resultaten worden erna met je besproken.

De behandeling volgt daarna. Hoe dit er uit ziet hangt af van veel verschillende factoren. In sommige gevallen zal gekozen worden voor hands-on behandeling in de behandelkamer, maar het kan ook zijn dat er gekozen wordt voor training of revalidatie in onze oefenzaal. In veel gevallen wordt gekozen voor een combinatie van beide.

Na iedere behandeling wordt de voortgang kort besproken en vragen we na hoe de thuisoefeningen gaan en hoe het gaat met de pijn. Na een aantal behandelingen (minimaal 1 keer per 6 weken) wordt een tussenevaluatie gedaan. Hierbij worden enkele metingen gedaan welke aangevuld worden met een of enkele vragenlijsten.

Kom met ons in contact!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook is het mogelijk om direct een afspraak in te plannen zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen.