Informatie

GoFysio365 Alphen aan den Rijn
Euromarkt 6
2408 BL Alphen aan den Rijn
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Terug naar overzicht

Fysiotherapie Alphen

Ben je op zoek naar fysiotherapie in Alphen? Dan ben je bij GoFysio zeker aan het juiste adres! Wij hebben inmiddels meer dan 12 jaar ervaring en ruim 20 praktijken in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam & Alphen aan den Rijn. Bij ons heeft elke therapeut zijn of haar eigen specialisme, waardoor we jouw klacht altijd op de juiste manier kunnen behandelen.

Maak direct een afspraak of neem contact op!

Fysiotherapie Alphen | GoFysio staat voor je klaar

Er zijn verschillende soorten klachten waardoor je in het dagelijks leven gehinderd kan worden. Bij GoFysio hebben we voor elk type klacht een therapeut die hier in is gespecialiseerd. Op deze manier kunnen wij je de allerbeste zorg garanderen.

Sinds 2011 heeft GoFysio de status PLUS praktijk, deze status wordt alleen gegeven aan de beste praktijken van Nederland. Hiervoor gelden strenge eisen, zo wordt GoFysio meerdere keren per jaar extern geauditeerd, vinden er continue verbeter processen plaats en worden onze resultaten door een externe organisatie beoordeeld. Alle fysiotherapeuten volgen continue scholing en nemen deel aan Intervisie, dit zijn gesprekken met andere praktijken en collega’s over het verbeteren van kwaliteit van ons vak. Ten slotte hebben wij een klantbeoordeling van boven de 8,9.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons te nemen. Dit kan per mail, via WhatsApp of telefonisch. Daarnaast is het ook mogelijk om direct via de website een afspraak in te plannen, zodat we je klacht zo snel mogelijk kunnen onderzoeken. GoFysio staat voor je klaar!

Vestiging Amsterdam
GoFysio365 Alphen aan den Rijn
Meteen een afspraak inplannen