Informatie

GoFysio Vleuten (Desto)
Componistenlaan 1
Vleuten 3451 SX
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio De Meern (Veldhuizen)
Molenpolder 108
De Meern 3453 NZ
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Utrecht (Terwijde)
Musicallaan 151
Utrecht 3543 EC
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysiotherapeut Vleuten

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Vleuten? Dan ben je bij GoFysio zeker aan het juiste adres. Onze fysiotherapeuten hebben ieder hun eigen specialisme, waardoor we jou altijd van de beste zorg kunnen verzekeren. Sinds 2011 heeft GoFysio de status PLUS praktijk, deze status wordt alleen gegeven aan de beste praktijken van Nederland. Hiervoor gelden strenge eisen, zo wordt GoFysio meerdere keren per jaar extern geauditeerd, vinden er continue verbeter processen plaats en worden onze resultaten door een externe organisatie beoordeeld.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we helpen je verder!

Fysiotherapie De Meern Veldhuizen
GoFysio Terwijde

Fysiotherapeut in Vleuten | GoFysio staat voor je klaar

GoFysio bestaat inmiddels al meer dan 12 jaar en heeft 20 vestigingen met ruim 50 medewerkers. Dit hebben we bereikt door het bieden van de hoogste kwaliteit zorg, uitstekende service en een prettige klantvriendelijkheid. In de verschillende kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënten te kunnen garanderen. Naast fysiotherapie bieden we ook groepslessen, trainingen en beweegprogramma’s aan.

Wil je graag dat jouw klacht of blessure zo snel mogelijk gezien wordt? Loop dan gerust binnen tijdens één van onze inloopspreekuren. Tijdens zo’n spreekuur nemen de therapeuten kort maar grondig de tijd om jouw klacht te onderzoeken en wordt er een advies gegeven. Dit is gratis en vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

Maak direct een afspraak

Het is uiteraard ook mogelijk om direct een afspraak bij ons in te plannen, zodat we uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen. Via de website kun je zo’n afspraak inplannen bij de vestiging bij jou in de buurt. GoFysio staat voor je klaar om jou weer de beste versie van jezelf te laten zijn!

Fysiotherapie Leidsche Rijn
Fysiotherapie Leidsche Rijn