Informatie

GoFysio365 Alphen aan den Rijn
Euromarkt 6
Alphen aan den Rijn 2408 BL
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysiotherapeut Alphen aan de Rijn

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Alphen aan de Rijn? Dan ben je bij GoFysio zeker aan het juiste adres! Onze medewerkers staan graag voor je klaar en helpen je verder. GoFysio bestaat al meer dan 12 jaar en heeft inmiddels meer dan 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam & Alphen aan den Rijn. Bij GoFysio werken ruim 50 ervaren medewerkers. Dit hebben we bereikt door het bieden van de hoogste kwaliteit zorg, uitstekende service en een prettige klantvriendelijkheid.

Heb je vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Fysiotherapeut Alphen aan de Rijn | GoFysio helpt je verder

In verschillende Kenniscentra werken therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Deze kenniscentra zijn:

  • Rug & Bekken
  • Knie, Onderbeen & Voet
  • Nek, Schouder, Arm
  • Hoofdpijn & Duizeligheid
  • Begeleiding bij Kanker
  • Neurologie

Daarnaast hebben we ook een breed aanbod aan beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen. Kortom, wat je klachten of doelen ook zijn, wij kunnen je helpen!

Maak een afspraak of kom langs tijdens één van onze inloopspreekuren

Je kunt via de website een afspraak maken om langs te komen in onze praktijk, zodat we je klacht kunnen onderzoeken. Daarnaast is het ook mogelijk om langs te komen tijdens één van onze inloopspreekuren. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken en de therapeuten kijken dan kort maar grondig naar je klacht. Vervolgens stellen zij een advies op, waarna je vrij bent om ermee te doen wat je wilt. Op de website kun je zien wanneer je waar terecht kunt!

Vestiging Amsterdam
GoFysio365 Alphen aan den Rijn