Informatie

GoFysio365 Alphen aan den Rijn
Euromarkt 6
Alphen aan den Rijn 2408 BL
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Terug naar overzicht

Fysiotherapeut Alphen aan de Rijn

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut Alphen aan de Rijn? Dan ben je bij GoFysio aan het juiste adres. We hebben verschillende praktijken, waaronder een praktijk in Alphen aan de Rijn. Deze praktijk is gespecialiseerd in sport en orthopedie, zoals knieklachten, schouder en rugpijn maar ook chronische vermoeidheid. De locatie is voor iedereen toegankelijk en zit gevestigd in Fitness 365.

Plan direct een afspraak bij ons in via de website!

Fysiotherapeut Alphen aan de Rijn | GoFysio staat voor je klaar

GoFysio bestaat al meer dan 12 jaar en heeft inmiddels meer dan 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam & Alphen aan den Rijn. Er zijn ruim 50 medewerkers werkzaam bij ons. De hoogste kwaliteit zorg, uitstekende service en een goede klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Iedereen is anders en daarom zorgen we er voor dat iedereen op een persoonlijke en fijne manier wordt geholpen.

We hebben verschillende specialismes om iedere patiënt bij zijn of haar probleem te kunnen helpen. Deze specialismes zijn:

  • Rug & Bekken
  • Knie, Onderbeen & Voet
  • Nek, Schouder, Arm
  • Hoofdpijn & Duizeligheid
  • Begeleiding bij Kanker
  • Neurologie

Daarnaast kun je bij GoFysio terecht voor een breed scala aan beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Maak direct een afspraak

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen als fysiotherapeut Alphen aan de Rijn? Twijfel dan niet om een afspraak in te plannen. Dit kan heel eenvoudig via onze website. Ook kun je uiteraard eerst contact met ons opnemen als je nog vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen. GoFysio helpt je graag verder!

Meteen een afspraak inplannen