Specialisaties

Fysio rugklachten

Als je op zoek bent naar een fysio voor rugklachten, dan moet je bij GoFysio zijn. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei aandoeningen, waaronder verschillende rugklachten. Bij ons heeft elke fysiotherapeut zijn of haar eigen specialisatie waardoor je altijd op de juiste manier wordt geholpen. Of het nu gaat om artrose, chronische rugpijn, een hernia of stenose, wij helpen je verder en zorgen voor een persoonlijk behandelplan!

Maak direct een afspraak via de website.

RugFysio Nieuwegein
RugFysio Nieuwegein

Fysio voor rugklachten | GoFysio staat voor je klaar

Rugklachten zijn erg vervelend en kunnen je in het dagelijks leven flink belemmeren. Daarom is het belangrijk om hier zo snel mogelijk vanaf te komen. Onze specialisten bekijken de klachten, onderzoeken het probleem en stellen aan de hand daarvan een behandelplan op.

GoFysio bestaat al meer dan 12 jaar en heeft inmiddels meer dan 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam & Alphen aan den Rijn. Bij GoFysio werken ruim 50 medewerkers.  Dit hebben we bereikt door het bieden van de hoogste kwaliteit zorg, uitstekende service en een prettige klantvriendelijkheid.

In verschillende Kenniscentra werken therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Deze kenniscentra zijn:

  • Rug & Bekken
  • Knie, Onderbeen & Voet
  • Nek, Schouder, Arm
  • Hoofdpijn & Duizeligheid
  • Begeleiding bij Kanker
  • Neurologie

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben, of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Ook is het mogelijk om direct via de website een afspraak bij ons in te plannen, zodat je bij ons terecht kunt. Onze medewerkers staan graag voor je klaar.

Rugklachten behandeling
Rugfysio

Afspraak inplannen

Afspraak inplannen

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.