Informatie

GoFysio Nieuwegein (Constructieweg)
Constructieweg 2a
Nieuwegein 3433 NN
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Nieuwegein (Archimedesbaan)
Archimedesbaan 2
Nieuwegein 3439 ME
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Nieuwegein (SV Geinoord)
Parkhout 1
Nieuwegein 3432 NE
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysio Nieuwegein

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde fysio Nieuwegein? Dan ben je bij GoFysio zeker aan het juiste adres! GoFysio heeft meerdere locaties, waaronder 3 in Nieuwegein. Wij kunnen in alle leeftijdscategorieën fysiotherapie aanbieden, zowel baby’s als ouderen kunnen bij ons terecht. Doordat therapeuten gespecialiseerd zijn in hun vakgebied ben je bij ons verzekerd van de beste zorg.

GoFysio bestaat al meer dan 13 jaar en heeft inmiddels ruim 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam en Alphen aan de Rijn. Meer dan 50 medewerkers staan elke dag klaar om de hoogste kwaliteit zorg te bieden. Daarnaast zijn ook klantvriendelijkheid en een uitstekende service bij ons de standaard.

Plan direct een afspraak in via onze website!

Meer informatie over de locaties in Nieuwegein en de diensten die daar beschikbaar zijn kun je vinden via de onderstaande links.

Archimedesbaan | GoFysio Nieuwegein

Constructieweg GoFysio Nieuwegein

Geinoord | GoFysio Nieuwegein

Fysio Nieuwegein | GoFysio staat voor je klaar

Of het nu gaat om klachten in de rug, knieën, schouders of het hoofd, fysio Nieuwegein staat voor je klaar. Onze medewerkers hebben ieder hun eigen specialisme en daarom kun je met elk soort klacht bij ons terecht. Iedereen is anders, en daarom is ook ieder behandelplan anders. Aangezien we tijdens een intake verschillende tests gebruiken is er altijd een goede basis voor het persoonlijk behandelplan. Dit zorgt er voor dat jij zo snel mogelijk weer de oude bent!

Naast fysiotherapie bieden wij meerdere diensten aan zoals een breed scala aan beweegprogramma’s, groepslessen en andere trainingen. Ook bieden wij manuele therapie, oedeemtherapie en sportfysiotherapie aan. Met de bedoeling om maximale kwaliteit en begeleiding te bieden bij deze programma’s werken wij hierbij samen met Athletic Health.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze diensten of heb je nog andere vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan dan voor je klaar om je verder te helpen. Contact opnemen kan via het formulier op onze website, ook per mail (info@gofysio.nl) of telefonisch (085-0656333) kun je ons bereiken. We komen hier dan zo snel mogelijk bij je op terug. GoFysio helpt je verder!