Informatie

GoFysio Nieuwegein (Constructieweg)
Constructieweg 2a
3433 NN Nieuwegein
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Informatie

GoFysio Nieuwegein (Archimedesbaan)
Archimedesbaan 2
3439 ME Nieuwegein
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Informatie

GoFysio Nieuwegein (SV Geinoord)
Parkhout 1
3432 NE Nieuwegein
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl
Terug naar overzicht

Fysio Nieuwegein

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde fysio in Nieuwegein? Dan ben je bij GoFysio zeker aan het juiste adres! GoFysio heeft meerdere locaties, waaronder 3 in Nieuwegein. Wij kunnen in alle leeftijdscategorieën fysiotherapie aanbieden, zowel baby’s als ouderen kunnen bij ons terecht. Doordat therapeuten gespecialiseerd zijn in hun vakgebied ben je bij ons verzekerd van de beste zorg.

Meer informatie over de locaties in Nieuwegein en de diensten die daar beschikbaar zijn? Bekijk onderstaande links.

Fysio Nieuwegein | GoFysio staat voor je klaar

Of het nu gaat om klachten in de rug, knieën, schouders of het hoofd, fysio Nieuwegein staat voor je klaar. Onze medewerkers hebben ieder hun eigen specialisme en daarom kun je met elk soort klacht bij ons terecht. Iedereen is anders, en daarom is ook ieder behandelplan anders. Aangezien we tijdens een intake verschillende tests gebruiken is er altijd een goede basis voor het persoonlijk behandelplan. Dit zorgt er voor dat jij zo snel mogelijk weer de oude bent!

Naast fysiotherapie bieden wij meerdere diensten aan zoals een breed scala aan beweegprogramma’s, groepslessen en andere trainingen. Ook bieden wij manuele therapie, oedeemtherapie en sportfysiotherapie aan. Met de bedoeling om maximale kwaliteit en begeleiding te bieden bij deze programma’s werken wij hierbij samen met Athletic Health.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze diensten of heb je nog andere vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan dan voor je klaar om je verder te helpen. Contact opnemen kan via het formulier op onze website, ook per mail (info@gofysio.nl) of telefonisch (085-0656333) kun je ons bereiken. We komen hier dan zo snel mogelijk bij je op terug. GoFysio helpt je verder!

Meteen een afspraak inplannen