Informatie

GoFysio Nieuwegein (Constructieweg)
Constructieweg 2a
Nieuwegein 3433 NN
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Nieuwegein (Archimedesbaan)
Archimedesbaan 2
Nieuwegein 3439 ME
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Nieuwegein (SV Geinoord)
Rijnvliet 3
Utrecht 3545 EA
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Terug naar overzicht

Fysio Nieuwegein

Ben je op zoek naar een fysio Nieuwegein? Dan ben je bij GoFysio zeker aan het juiste adres! Wij hebben meerdere praktijken, waaronder 3 in Nieuwegein. Wij kunnen in alle leeftijdscategorieën fysiotherapie aanbieden, van baby’s tot ouderen. GoFysio bestaat al meer dan 12 jaar en heeft inmiddels ruim 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam en Alphen aan de Rijn. Meer dan 50 medewerkers staan elke dag klaar om de hoogste kwaliteit zorg te bieden. Daarnaast zijn ook klantvriendelijkheid en een uitstekende service bij ons de standaard.

Plan direct een afspraak in via onze website!

Fysio Nieuwegein | GoFysio staat voor je klaar

Of het nu gaat om klachten in de rug, knieën, schouders of het hoofd, wij staan voor je klaar. Onze medewerkers hebben ieder hun eigen specialisme en daarom kun je met elk soort klacht bij ons terecht. Iedereen is anders, en daarom is ook ieder behandelplan anders. Tijdens een intake analyseren we het probleem nauwkeurig en op basis hiervan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Dit zorgt er voor dat jij zo snel mogelijk weer de oude bent!

Naast fysiotherapie bieden wij meerdere diensten aan. Zo hebben we een breed scala aan beweegprogramma’s, groepslessen en andere trainingen. Ook bieden wij manuele therapie, oedeemtherapie en sportfysiotherapie aan.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze diensten of heb je nog andere vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar en helpen je verder. Contact opnemen kan via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. We komen hier dan zo snel mogelijk bij je op terug. GoFysio helpt je verder!

Meteen een afspraak inplannen