Informatie

GoFysio Maarssen
Ambachtsweg 54
Utrecht 3542 DH
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Vestiging

Fysio Maarssen

Fysiotherapie binnen NewStyle Maarssen

Op zoek naar een vakkundige fysio in Maarssen? Bij Wellness en Healthclub Newstyle in Maarssen zijn de fysiotherapeuten van GoFysio dagelijks aanwezig om u de best mogelijke zorg te bieden. Of het nu klachten zijn ontstaan door het sporten of vanwege een hele andere oorzaak, voor al uw lichamelijke klachten kunt u bij ons terecht. Daarbij is de praktijk niet alleen toegankelijk voor leden van NewStyle maar iedereen kan bij ons terecht.

Bereikbaarheid Fysio Maarssen

De praktijk is uitstekend bereikbaar vanuit Maarssen en Utrecht. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid. De praktijk bevindt zich op de rand van het industrie terrein lage weide. Bij binnenkomst bij sportcentrum Newstyle vindt je de fysiotherapie direct tegenover de receptie.

Divers aanbod

In deze vestiging kun je terecht voor verschillende behandelingen. Bijvoorbeeld algemene fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Verder wordt er o.a. gebruik gemaakt van shockwave therapie, echografie en dry needling. Ten slotte geven de fysiotherapeuten begeleiding tijdens het sporten.

Rugprogramma’s

De praktijk is onderdeel van het GoFysio rugcentrum, je kunt hierdoor de verschillende programma’s zoals Rug & Fit volgen. Voor zowel behandeling, revalidatie en begeleiding bij rugklachten ben je bij GoFysio aan het juiste adres.

GoFysio Maarssen
Revalidatie Fysio Maarssen

Fysio Maarssen

Voor iedere klacht een specialist

Of je nu last hebt van knieklachten, pijn in de rug of nek of andere problemen. In Maarssen is altijd een fysio aanwezig die je daarbij kan helpen. De verschillende fysiotherapeuten hebben zich namelijk gespecialiseerd in verschillende aandoeningen. Ook hebben zij veel ervaring op verschillende indicatie gebieden. Zo zijn onze therapeuten in Maarssen o.a. gespecialiseerd in peesklachten zoals achillespees, kniepees of schouderpeesklachten. Ook voor rug en schouderklachten kun je bij ons terecht.

Hoofdpijn en nek/schouderklachten

Woon je in de regio Maarssen en heb je last van hoofdpijnklachten? kom dan zeker langs bij een van onze therapeuten. Zij zijn specifiek opgeleid in het behandelen van deze klachten. Het behandelen van hoofdpijn en nek/schouderpijn is zeer specialistisch. Onze therapeuten helpen je graag.

Fysio Maarssen, ook voor heupklachten

Ook voor pijn of stijfheid van de heup is behandeling door een fysio in Maarssen aan te raden. Wij hebben verschillende behandelvormen beschikbaar zoals shockwavetherapie, dry needling of oefentherapie.

Sportklachten

Onze therapeuten in Maarssen zijn gespecialiseerd in het behandelen van sporters. Voornamelijk behandelen wij klachten bij balsporten zoals korfbal, volleybal en handbal. Veel voorkomende klachten hierbij zijn schouder, pols, elleboog maar ook nek- en rugklachten. Onze therapeuten hebben ervaring in de topsport zodat zij goed weten wat nodig is voor het blessurevrij terugkeren op wedstrijdniveau.

Medewerkers op deze locatie

GoFysio Nieuwegein

Oliver Skambraks

Fleur Hoek Fysiotherapie Maarssen

Fleur Hoek