Specialisaties

Fysio bij rugklachten

Ben je op zoek naar een fysio bij rugklachten? GoFysio is gespecialiseerd in onder andere rugklachten, waardoor we jou altijd de beste behandeling kunnen aanbieden. Ons team van therapeuten heeft ieder zijn of haar eigen specialisatie. Zo weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent voor jouw klacht. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Het is ook mogelijk om direct via de website een afspraak te maken, zodat we je klacht zo snel mogelijk kunnen onderzoeken.

RugFysio Nieuwegein
RugFysio Nieuwegein

Fysio bij rugklachten | GoFysio staat voor je klaar

Jaarlijks krijgt ongeveer 20% van de bevolking te maken met rugklachten, dit kan zeer uiteenlopende oorzaken hebben zoals een verkeerde beweging, zwaar tillen, in of uit de auto stappen, enzovoort. Daarnaast kan rugpijn er voor zorgen dat je veel pijn hebt en dat je misschien even niet kan werken of sporten. Dit kan zeer vervelend zijn, maar met de juiste behandeling, oefeningen en adviezen helpen wij je snel weer op de been.

Allereerst bekijken wij je klacht nauwkeurig en bespreken samen met jou de (mogelijke) oorzaken. Aan de hand hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. De juiste aanpak bij rugpijn is onder andere zo snel mogelijk te zorgen voor voldoende mobiliteit. Dit heeft als doel om te voorkomen dat een wervelkolom die niet ‘goed’ beweegt snel verstijft door pijn en een verhoogde spierspanning.

Kom langs of neem contact op

Bij vragen kun je contact met ons opnemen via het formulier op de website, per mail, via WhatsApp of telefonisch. Onze medewerkers komen hier dan zo snel mogelijk bij je op terug. Daarnaast kun je ook langs komen tijdens één van onze inloopspreekuren. Op de website is te vinden wanneer je waar terecht kunt.

Rugklachten behandeling
Rugfysio

Afspraak inplannen

Afspraak inplannen

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.