Informatie

GoFysio365 Amsterdam-Zuidoost
Snijdersbergweg 97
1105 AN Amsterdam
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysio Amsterdam zuidoost

Ben je op zoek naar een fysio Amsterdam zuidoost? Dan ben je bij GoFysio in goede handen. Onze praktijk in Amsterdam Zuidoost bevindt zich binnen Fitness365. Uiteraard is deze vestiging niet alleen bedoeld voor bezoekers van het sportcentrum maar voor al onze klanten. Ook zonder klant van 365 te zijn, kun je bij GoFysio in Amsterdam Zuidoost terecht.

Voordelen Fysio Amsterdam Zuidoost binnen Fitness 365

Wanneer je tijdens het sporten merkt dat je klachten hebt, klop dan even op de deur bij de fysiotherapeut. Wanneer de fysiotherapeut niet aanwezig is stuur dan even een appje (085-0656333) of bel/mail naar de receptie. Doorgaans kun je binnen 24 uur terecht. In veel gevallen lukt het zelfs dezelfde dag nog.

Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Fysio Amsterdam Zuidoost | GoFysio staat voor je klaar

Bij GoFysio werken ongeveer 50 medewerkers, verspreid over 20 vestigingen. Elke medewerker streeft ernaar om het beste uit zichzelf te halen en iedere patiënt op de juiste manier te behandelen. Door het combineren van elkaars kennis en ervaring ontstaat de hoogst haalbare behandelkwaliteit.

Of het nu gaat om bekkenbodemklachten, sportblessures of het herstel na een operatie, wij staan voor je klaar. Ook voor baby’s, peuters en schoolgaande kinderen hebben wij de juiste kennis en specialisaties in huis. U kunt dus voor elke leeftijd, met elk soort klacht bij ons terecht. Daarnaast hebben wij een groot netwerk. Eventueel kunnen wij u dus binnen ons netwerk doorverwijzen.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over onze dienstverlening of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen bij Fysio Amsterdam Zuidoost? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor je klaar. Ook kun je uiteraard direct een afspraak inplannen, zodat we de behandeling zo snel mogelijk kunnen starten. GoFysio helpt je graag verder.

Medewerkers op deze locatie

Janet Oorburg Fysio Nieuwegein

Janet Oorburg

Nicole Balla Fysio Lekvogels

Nicole Balla