Specialisaties

Chronische rugklachten

Heb je last van chronische rugklachten en wil je graag dat deze verholpen worden? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek bij GoFysio! Bij ons kunnen verschillende klachten worden behandeld, waaronder rugklachten. Doordat wij als bedrijf al meer dan 12 jaar werken met verschillende klachten, hebben wij al veel soorten ervaringen kunnen opdoen. Hiermee hebben wij onze kennis kunnen verbreden en deze overgedragen aan onze nieuwste therapeuten. Wij kunnen je dus verzekeren dat wij je de hoogste kwaliteit zorg kunnen aanbieden.

Ben je benieuwd naar welke klachten wij allemaal kunnen behandelen? Bekijk ze dan hier.

RugFysio Nieuwegein
Medical taping bij rugklachten

Heb je chronische rugklachten? De therapeuten van GoFysio helpen je graag!

Wist je dat jaarlijks zo’n 20% van de bevolking te maken krijgt met rugklachten? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan al iets simpels zijn, zoals een verkeerde houding of zwaar tillen. Het is daarom belangrijk dat je dit probleem vroegtijdig aanpakt om verergering te voorkomen. Wij, van GoFysio, helpen je graag met jouw klachten en helpen je bij het aanleren van de juiste houding. Mochten de klachten verergerd zijn en zich hebben ontwikkeld tot chronische rugklachten, dan kunnen wij je hier ook bij helpen. Met verschillende behandelingen, massages en oefeningen, helpen wij jouw pijnklachten omlaag.

Behandelingen bij GoFysio

Als je ervoor kiest om je door ons te laten behandelen, zullen wij een behandelplan voor je opstellen. Deze zal worden gemaakt tijdens een intake gesprek. Hierbij worden jouw klachten besproken en kijken we welke beperkingen je hierdoor hebt. Zo krijgt de therapeut een goed overzicht van hoe jouw situatie eruit ziet. Vervolgens zal er een behandelplan worden opgesteld. Deze wordt samen met je doorgenomen en als je hiermee akkoord gaat, kunnen de behandelingen beginnen. Tussen de behandelingen door zal je nog regelmatig worden gemeten. Hiermee kan de therapeut peilen of het de goede kant op gaat of dat het behandelplan moet worden aangepast.

Vragen?

Voor meer informatie over de behandelingen voor chronische rugklachten, kun je altijd contact opnemen. Tot snel bij GoFysio!

Rugklachten behandeling
Rugfysio

Afspraak inplannen

Afspraak inplannen

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak inplannen
Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden