Behandelingen

Rug & Fit

Voor een betere Houding, Mobiliteit & Spierversterking van de Rug

Onder begeleiding van een gespecialiseerde Fysiotherapeut stapsgewijs werken aan een betere houding, meer mobiliteit en een sterkere rug. De ideale training voor mensen met (steeds terug kerende) rugklachten.

Nooit meer Rugpijn?

Rugpijn is natuurlijk niet altijd te voorkomen. Echter zullen een sterke rug en een goede houding zeker bijdragen aan de preventie van rugklachten. Daarnaast zul je beter gaan bewegen, sterker worden en meer vertrouwen krijgen in je lijf.

Werkwijze & Begeleiding

Je traint minimaal 1 keer per week onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut. De trainingen zijn in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Er wordt vooral veel geoefend maar er is ook voldoende aandacht voor voorlichting, tips en advies. Zo nodig kun je naast de training ook behandeld worden. Dit kun je overleggen met de fysiotherapeut.

Onbeperkt “vrij” trainen

Als deelnemer van Rug & Fit mag je de hele week onbeperkt gebruik maken van de oefenruimte. Voor een optimaal resultaat kun je de oefeningen naast de begeleide training nog 1 of 2 keer zelfstandig herhalen. Zo blijft het flexibel en kun je trainen wanneer het jou het beste uitkomt.

Kosten & Vergoeding

Het programma wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Ben je niet aanvullend verzekerd? Je kunt al deelnemen voor 17,50 per week of kies voor een abonnement. De tarieven staan op onze tarievenpagina.

Opgeven

Wil je ook deelnemen aan het Rug & Fit programma? Stuur dan een mail naar: info@gofysio.nl of bel/app naar: 085 – 06 56 333.

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij je aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je het burgerservicenummer van je kind bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden