Jeroen Stam

Jeroen werkt sinds januari 2020 bij GoFysio, in Nieuwegein en Utrecht Terwijde.

“Ik ben sinds 2011 fysiotherapeut en sinds 2018 MSc sportfysiotherapeut. Ik heb mij de afgelopen jaren gefocust op orthopedische revalidatie van de heup/lies, knie en enkel. Het leukste vind ik om te werken met sporten, zoals: worstelen, skateboarden, dansen etc. Het is een uitdaging en ik kan daar mijn creatieve ei in kwijt. Ik heb  een voorliefde voor krachttraining en Olympische lifts, maar ik kom oorspronkelijk uit het skateboarden. Ik werk daarom zo nu en dan als fysiotherapeut voor de Skateboard Federatie Nederland.

Mijn behandelmethode is veelal een actieve methode. Ik geloof er in dat met de juiste prikkeling veel klachten verholpen en/of voorkomen kunnen worden. “

Specialisaties

  • Sport Fysiotherapie
  • Knie/onderbeen/voet
  • Sport en orthopedische revalidatie
  • Mulligan therapie
  • Echografie

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Meer informatie

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Inloopspreekuur

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.

Zorgverzekeringen