Thomas Cost Budde

Mijn naam is Thomas Cost Budde
Sinds september 2022 ben ik werkzaam als fysio in opleiding bij het eerste team van VSC te Utrecht en daarnaast ondersteun ik de praktijk als telefonist/planner. Ik studeer fysiotherapie aan hogeschool Thim van der Laan.
Na het behalen van mijn bachelor wil ik mij graag verder specialiseren in sport en/of manuele therapie.
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met bewegen: squash, klimmen, krachttraining, hardlopen, zwemmen en wielrennen zijn de sporten die mij goed liggen. Na vorig jaar de marathon van Amsterdam te hebben gelopen train ik nu voor een triatlon.

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak inplannen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Meer informatie
Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Inloopspreekuur
Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.

Zorgverzekeringen